CAP la Selva del Camp

Presentació

El Centre d’Atenció Primària de La Selva del Camp va ser inaugurat l'1 de desembre del 2000 i dona servei als municipis de la Selva del Camp, Almoster i l'Albiol. Disposa de dos centres d'atenció: el CAP, ubicat a la Selva del Camp, on també es presta l'atenció continuada, i el consultori d'Almoster.

Els municipis:

La Selva del Camp

El terme de la Selva del Camp de 35,18 Km² (3.518 ha) està situat als límits del Baix Camp i és fronterer amb les comarques del Tarragonès i l'Alt Camp que, juntes, constitueixen el Camp de Tarragona. El CAP de la Selva del Camp està a 7 km de Reus i hi ha el CAP II (especialistes) i l'Hospital de referència. Es troba a 2,5 km d'Almoster, on hi ha un Consultori local, i a 13 km de l'Albiol i a 4 km de la urbanització Masies Catalanes.

Almoster

El terme municipal d'Almoster és de reduïdes dimensions, té tan sols 5,88 km². Està situat al peu dels darrers contraforts de les muntanyes de Prades, sota el Puig d'en Cama. Es troba a a 2,5 Km de la Selva del Camp, on hi ha el CAP de l'Àrea Bàsica de Salut per a l'atenció continuada.

L'Albiol

És un municipi situat als límits del Camp de Tarragona i de les muntanyes de Prades. El terme (20,22 km²) ascendeix des de la plana (230 m), resseguint les valls encaixades del riu Glorieta, del torrent de les Voltes i de la riera de la Selva, fins arribar (985 m) al peu dels cingles de la serra del Pou i dels Altars. El municipi consta de dos nuclis de població: l'Albiol i Masies Catalanes.