L’Hospital participa al Dia de l’Adherència i Informació dels Medicaments

Cada 15 de novembre se celebra el Dia de l'Adherència i Informació dels Medicaments, una iniciativa en què hi participen més de 120 hospitals d'arreu de l'Estat a través de les seves unitats de consultes i dispensació de medicaments a pacients externs.

Aquest any el lema és "Activa't: L'Adherència depèn de tots", amb l'objectiu de conscienciar del paper protagonista del pacient envers l'adherència, és a dir, el grau en què la presa de medicació correspon a les recomanacions acordades amb el prescriptor.

Per aquest motiu, l'Hospital participa al Dia de l'Adherència i Informació dels Medicaments a través de diversos plafons informatius situats a la rambla del centre on s'explica, entre altres aspectes, què és l'adherència terapèutica, quines són les conseqüències d'una adherència terapèutica incorrecta o les solucions per augmentar l'adherència.

Descarrega els plafons informatius del Dia de l'Adherència i Informació dels Medicaments (PDF)

S'explica què és l'adherència terapèutica, quines són les conseqüències d'una adherència terapèutica incorrecta o les solucions per augmentar l'adherència