Jornada ‘en marxa contra la Fragilitat!’ de Reus (9 de novembre de 2019)

Descarregar el díptic informatiu de la Jornada ‘en marxa contra la Fragilitat!’ de Reus
  • És una persona gran, encara autònoma, i pot desplaçar-se fora de casa?
  • Vol conèixer què és la fragilitat, quines conseqüències té per a la salut i per mantenir-se independent en el dia a dia?
  • Vol saber com prevenir i retardar la fragilitat i la discapacitat?

PARTICIPI EN LA JORNADA!
Professionals de l’àmbit de la salut li oferiran una valoració gratuïta i breu de la fragilitat i li donaran algunes recomanacions generals sobre com prevenir-la i tractar-la.

La fragilitat és un estat de risc de progressió cap a la pèrdua d’autonomia i cap a la discapacitat, que pot afectar una de cada deu persones grans, entre aquelles que encara mantenen certa autonomia en la seva vida diària.
Encara que la persona es trobi bé, no tingui malalties greus o avançades, i segueixi portant una vida relativament activa, signes com un alentiment físic o mental, una pèrdua de memòria, més cansament, o una pèrdua de pes involuntària podrien ser signes d’alarma.

Quan?
El dissabte, 9 de novembre, de 10 a 14 hores.

On?
A la plaça del Mercadal, 43201 Reus

A qui va adreçat?
A totes les persones majors de 65 anys que puguin desplaçar-se o caminar fora de casa de manera autònoma, encara que sigui amb bastó o caminador, i que no siguin dependents de tercers per a totes les activitats del dia a dia.

Qui la promou?
La Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia, juntament amb l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, en col·laboració amb diferents entitats públiques.

Descarregar el díptic informatiu de la Jornada ‘en marxa contra la Fragilitat!’ de Reus
Descarregar el pòster A3 de la Jornada ‘en marxa contra la Fragilitat!’ de Reus