Col·labora amb nosaltres

Associació Amics de l’Hospital de Reus

A l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus comptem amb vosaltres i estem oberts a la vostra col·laboració, ja sigui econòmica, compartint el vostre temps, fent-vos donant o explicant-nos la vostra experiència. Gràcies al vostre suport promovem millores en benefici del benestar emocional dels nostres pacients i potenciem noves línies d'investigació.

Donació econòmica per a l'Hospital. Ajudeu-nos a fer un hospital més amable

Volem millorar el benestar emocional de pacients, familiars i professionals i fer un hospital més acollidor, amable i confortable. Amb la vostra aportació farem que la vostra estada sigui més agradable.

Si voleu fer una donació per a projectes de millora a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, escriviu-nos un correu a donacions@salutsantjoan.cat o al formulari i us ajudarem a gestionar-ho. 

Qualsevol aportació és benvinguda perquè ens ajuda a avançar en la millora assistencial.

Donació econòmica per a la recerca

Com que la recerca d'avui és la salut del demà, podeu ajudar a tirar endavant projectes de recerca biomèdica fent un donatiu puntual o periòdic per col·laborar amb la recerca de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili, del qual l'Hospital en forma part. Cliqueu aquí per gestionar la vostra aportació.

Hi ha més maneres de col·laborar. Voleu conèixer-les?

Deixa la teva empremta, el llegat solidari

El llegat solidari és un tipus de donació a favor d'una persona particular, entitat o ONG, que s'inclou al testament i respecta els drets dels hereus. Si opteu per un llegat solidari a favor de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, el centre podrà heretar tant béns materials, com ara immobles, joies o obres d'art; com d'immaterials, diners o accions. Els llegats solidaris són lliures d'impostos.

En tots els casos destinem les donacions rebudes a projectes de millora assistencial.

Si voleu més informació per fer el teu llegat solidari, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de l'adreça electrònica donacions@salutsantjoan.cat o al formulari.

Donació de sang i teixits

El Banc de Sant i Teixits té un punt fix de donació de sang a la planta baixa de l'Hospital Universitari de Sant Joan, ben a prop de l'entrada principal (al sector de color groc) per facilitar l'accés dels donants.

Horari. De dimarts a dijous de 9 a 14 h. Els dimarts i dijous obre per la tarda, de 16 a 20 h. L'horari de donació de sang a l'agost és el següent: dimarts, dimecres i dijous de 9 a 14 h

Hi ha disponible un telèfon de contacte: 977 308 556.

Donació de llet materna

El banc de llet materna pertany al Banc de Sang i Teixits i té per objectiu assegurar l'alimentació amb llet materna de tots els prematurs o nounats de Catalunya que ho necessitin per prescripció mèdica i que, per causes majors, no puguin ser alletats per la pròpia mare.

Està ubicat al punt fix de donació de sang a la planta baixa, ben a prop de l'entrada principal (al sector de color groc)

Horari. De dimarts a dijous de 9 a 14 h. Els dimarts i dijous obre per la tarda, de 16 a 20 h. L'horari de donació de sang a l'agost és el següent: dimarts, dimecres i dijous de 9 a 14 h

Hi ha disponible un telèfon de contacte: 977 308 556.

Donació d’òrgans i teixits

Si voleu donar òrgans o teixits podeu dirigir-vos a l'Organització Catalana de Trasplantaments. Telèfon 93 339 83 03

Donació del cos a la ciència

L'anatomia és una disciplina bàsica en la formació mèdica i en totes les disciplines relacionades amb les ciències de la salut, tant per als pregraduats com per a la formació continuada dels postgraduats. La recerca en aquest àmbit obre un ventall de possibilitats per entendre les bases de determinades patologies. Quan algú pren la decisió de donar el cos a la ciència ha de saber que fa una gran contribució tant a la docència com a la recerca.

La donació és un acte voluntari, personal i totalment altruista. En cap cas el donant rep una compensació econòmica.

Per fer una donació de cossos, cal adreçar-se a la Unitat d'Anatomia Humana i Embriologia de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

Per a més informació:
Telèfon de donació: 977 75 93 23
Adreça: donaciocos.ciencia@urv.cat

Associació Amics de l'Hospital de Reus

Tríptic informatiu

Compromís solidari amb l'Hospital

L'Hospital Universitari Sant Joan de Reus disposa del Programa de voluntariat i desenvolupament social, mitjançant el qual moltes entitats, associacions o empreses col·laboren amb nosaltres. Aquest programa contribueix a fer més gran i millor la nostra organització amb accions de voluntariat i accions amb entitats col·laboradores.

Feu-vos voluntaris

Si disposeu de temps i voleu formar part de l'equip de voluntaris de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus podeu posar-vos en contacte amb els Amics de l’Hospital de Reus. Telèfon: 662 910 082 o adreça: amicshospital@salutsantjoan.cat

Entitats col·laboradores

Tenim la sort de comptar amb moltes entitats que ens ajuden a fer més gran i millor la nostra organització i a les quals els estem molt agraïts. Aquestes entitats són:

Us agradaria formar part de l'ànima de l'Hospital Sant Joan? Us ho expliquem!

Si voleu fer una donació econòmica

Ompliu aquest formulari

Feu-vos voluntaris
Telèfon: 662 910 082
Adreça: amicshospital@salutsantjoan.cat