Concurs fotogràfic del Dia de la Dona “Les dones que fem Salut Sant Joan” (28 febrer - 14 març)

CONCURS D'INSTAGRAM "Les dones que fem Salut Sant Joan" (Del 28 de febrer al 14 de març de 2024)

L'Àrea de Persones i l'Àrea de Comunicació i Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Salut Sant Joan Reus - Baix Camp organitzen un concurs fotogràfic a Instagram en commemoració del Dia de la Dona, dins el projecte de dinamització interna "Cuidar els que cuiden".

Atès que el 75,4% de les professionals de Salut Sant Joan de Reus - Baix Camp són dones, el lema d'aquest concurs és "Les dones que fem Salut Sant Joan" amb l'objectiu de publicar fotografies on es posi de manifest i es doni visibilitat a tota la feina que fan les dones a l'entitat.

Les fotografies s'hauran de publicar a Instagram entre el 28 de febrer i el 14 de març a les 12 h amb la següent informació:
1. Títol de la fotografia
2. Menció al compte d'Instagram @hospitalreus
3. Hashtag obligatori: #DonesSalutSantJoan
4. Configuració de perfil públic

IMPORTANT: Cal configurar la privacitat del vostre perfil d'Instagram de forma PÚBLICA per poder participar al concurs (del 28 de febrer al 14 de març).

Els guanyadors dels premis seran els autors de les 7 fotografies que rebin més m'agrades per part dels seguidors d'Instagram i les fotografies guanyadores es publicaran a les xarxes socials de l'entitat i s'exposaran a la planta principal de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Consulta les bases del concurs d'Instagram #DonesSalutSantJoan aquí

El concurs tindrà lloc del 28 de febrer al 14 de març a les 12 h i fa referència al Dia de la Dona, que se celebra el 8 de març de 2024