L’Hospital Sant Joan acull l’acte de comiat dels metges i metgesses residents

L'Auditori de l'Hospital ha acollit, avui divendres, 12 de maig l'acte de comiat dels metges, metgesses residents i enguany també una química interna resident, que enguany han finalitzat el seu període de formació especialitzada. L'Hospital està acreditat per la formació sanitària especialitzada des del 1989 i actualment s'hi estan formant futurs especialistes en medicina, infermeria, física i farmàcia. També acull residents de medicina de família i comunitària, psiquiatria, psicologia clínica i medicina del treball, que cursen aquesta especialitat en un altre centre, però que venen a l'Hospital a fer rotacions específiques com a part del seu programa de formació. En aquest moment, l'Hospital acull 84 residents i disposa de 24 places per a nous residents de primer any. 

L'acte de comiat ha comptat amb la presència del  Dr. Jordi Ponce Sebastià, cap del Servei de Ginecologia de l'Hospital Universitari de Bellvitge, que ha pronunciat la conferència "Robòtica: evolució o revolució de la cirurgia" i posteriorment ha tingut lloc el lliurament de diplomes als 15 nous especialistes.

L'acte ha comptat amb la presència del  Dr. Jordi Ponce, cap del Servei de Ginecologia de l'Hospital Universitari de Bellvitge, que ha pronunciat la conferència "Robòtica: evolució o revolució de la cirurgia"