Els pacients que fan quimioteràpia disposen d’una nova sala d’estar amb llum natural a l’Hospital de Dia d’Oncologia

L'Hospital de Dia d'Oncologia disposa a partir d'avui de Cel Obert, una nova sala d'estar per als pacients que han de fer quimioteràpia situada en un dels patis interiors del centre. Es tracta d'un nou espai comunitari i un punt de trobada que facilita la relació entre els pacients en un entorn amable, amb llum natural i més confortable que un box hospitalari.

Aquest nou espai, és una iniciativa de les professionals de l'Hospital de Dia d'Oncologia i ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'empresa Bon Preu Esclat i de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Concretament, Bon Preu Esclat ha fet donació de dos sets de mobiliari de jardí consistents cadascun en dues butaques, un sofà i una tauleta, mentre que la Lliga Contra el Càncer ha finançat el cost de les obres d'adequació de l'espai per un import de 4.000€.

L'acte ha comptat amb la presència del Dr. Anton Benet, gerent de Salut Sant Joan; la Dra. Agustina Sirgo, presidenta de la Lliga Contra el Càncer de Tarragona i les Terres de l'Ebre; la Sra. Tonyi Torrente, gerent de l'establiment de Bon Preu Esclat i el Sr Josep M. Ortiz, cap de zona de Bon Preu Esclat, a més de professionals de l'Hospital de Dia d'Oncologia.

La inauguració ha finalitzat amb una petita actuació musical de Camerata XXI, entitat adherida al programa de Voluntariat de l'Hospital.

A l'Hospital de Dia d'Oncologia s'hi realitzen unes 2.400 assistències a pacients cada mes de les quals 890 corresponen a sessions de quimioteràpia