Panells informatius amb motiu del Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic

Coincidint amb el Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic el vestíbul de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull diversos panells informatius per conscienciar sobre la necessitat de reduir les bosses de plàstic d'un sol ús i fomentar-ne el consum sostenible.

Reciclatge dels taps de plàstic

Si pensem a fer reciclatge, no hem d'oblidar el reciclatge dels taps de plàstic, que han deixat de ser només una causa mediambiental i s'han convertit també en una causa social.

El plàstic dels taps, estan fets de polímers d'alta qualitat, sobretot polietilè d'alta densitat i polipropilè, que tenen infinitud d'usos en la indústria del plàstic.

La recollida a escoles, empreses, domicilis o altres entitats, és cabdal per aconseguir millorar la vida de les persones que ho necessiten. Hi ha molts exemples d'objectius aconseguits gràcies als taps de plàstic.

Després de separar els taps, es deriven a la planta de reciclatge per reutilitzar-ne el polietilè d'alta densitat, a partir d'aquí s'obté una compensació monetària. Aquests diners es donen a les campanyes solidàries promotores de la recollida de taps que de mica en mica s'acosten més al seu objectiu final.

Consulta els plafons informatius del Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic: