L’Hospital acull l’acte de reconeixement als treballadors i treballadores jubilats i als que compleixen anys d’antiguitat als centres integrats a Salut Sant Joan de Reus – Baix Camp

L'Auditori de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha acollit, aquest dissabte, 18 de juny, l'acte de reconeixement als treballadors i treballadores que compleixen 10, 20, 30, 40 i més de 40 anys d'antiguitat en el període 2020 fins a juny de 2022 i als professionals jubilats de gener a juny de 2022, als centres que integren Salut Sant Joan de Reus-Baix Camp.

En concret, s'han homenatjat 136 professionals de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l'Hospital Lleuger de Cambrils, el CAP Vandellòs-l'Hospitalet, el CAP Riudoms, el CAP Selva del Camp i el CAP Marià Fortuny, així com també del Laboratori de Referència de Tarragona i Terres de l'Ebre.

Aquest acte, que ha comptat amb la presència de la Dra. Dolça Cortasa, directora dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona; el Dr. Eugeni Sedano, president del Consell d'Administració i el Sr. Òscar Subirats, membre del Consell d'Administració i Regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus ha permès recuperar la festa social d'aquests centres que es va haver de suspendre el 2020 a causa de la Covid-19.