Premi a la millor comunicació pòster al 22è Congrés Mundial de Cirurgia de l’Obesitat i Metabòlica (IFSO)

L'equip de la Unitat de Cirurgia Bariàtrica i Metabòlica de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, dirigit pel Prof. Daniel del Castillo Déjardin, i conjuntament amb el Servei d’Anatomia Patològica del mateix hospital, han guanyat el premi a la millor comunicació pòster del Congrés Mundial de Cirurgia de l’Obesitat i Metabòlica (IFSO), celebrat a Londres del 29 d'agost al 2 de setembre de 2017, entre més de 700 comunicacions pòsters.
Títol del treball: Quantitative and topographic analysis by immunohystochemical expression if ghrelin gastric cells in patients with Morbid Obesity.
Autors: David Parada, Fàtima Sabench, Margarida Vives, Alicia Molina, Katia Peña, Marta París, Èlia Bartra, Elisabet Homs, Santiago Blanco, Antonio Sánchez, Francesc Riu, Daniel del Castillo Déjardin.
Presentat a Londres per la Dra. Fàtima Sabench. El treball descriu la variabilitat de les cèl·lules productores de grelina a les diferents zones de l'estómac i en diferents perfils clínics dels pacients. Aquesta variabilitat presenta, sense cap dubte, un alt interès quirúrgic i una elevada importància clínica en el context de la Cirurgia Bariàtrica i Metabòlica.  
També van assistir i participar al Congrés en altres treballs la Dra. Margarida Vives Espelta i Dra. Alicia Molina.
[caption id="attachment_2192" align="alignnone" width="525"] L'equip de la Unitat de Cirurgia Bariàtrica i Metabòlica de l’Hospital Sant Joan de Reus premiat al 22è Congrés Mundial de Cirurgia de l’Obesitat i Metabòlica (IFSO)[/caption]