“10 anys de formació especialitzada”, una mostra per conèixer la formació via MIR que s‘imparteix a l’Hospital Sant Joan

La rambla de Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull, a partir d’avui divendres i durant un mes, una mostra amb panells informatius sobre la formació sanitària especialitzada que s’imparteix al centre. De fet, l’Hospital està acreditat per  formar especialistes per la via MIR des de l’any 1989 i en aquest temps s’han format 307 metges i metgesses interns residents de deu especialitats diferents. Aquesta activitat forma part dels actes de commemoració dels primers 10 anys del nou Hospital Universitari Sant Joan de Reus, que va iniciar el gruix de la seva activitat el 19 de desembre de 2010. Concretament, cada dia 19 de mes d’aquest 2021 es programa una activitat i en aquesta ocasió es presenta la mostra “10 anys de formació especialitzada”, com exemple de la vocació docent, investigadora i universitària que sempre ha acompanyat l’Hospital.

“10 anys de formació especialitzada” pren el relleu a la mostra “10 anys de tesis doctorals” que ha estat exposada durant un mes mostrant les més de 40 tesis doctorals que s’han llegit a l’Hospital en els últims 10 anys. La resta d’activitats, que s’aniran donant a conèixer durant l’any tindran a veure amb la innovació assistencial i tecnològica, el desenvolupament professional, l’activitat docent i de recerca o el programa de voluntariat, entre d’altres. L’objectiu és fer una commemoració oberta a la participació ciutadana i dels professionals potenciant la vinculació de l’Hospital de Sant Joan amb la comunitat a la qual dona servei.

Totes aquestes activitats es duen a terme respectant les mesures de seguretat derivades de la Covid-19.

 

Mostra de l'exposició “10 anys de formació especialitzada”