L’Associació Amics de l’Hospital de Reus participa al Dia Internacional del Voluntariat

Taula informativa de l'Associació Amics de l'Hospital a la rambla del centre

Amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, l’Associació Amics de l’Hospital de Reus ha instal·lat una taula informativa a la rambla del centre. L’associació és una entitat sense ànim de lucre que s’ha creat recentment amb la voluntat d’implementar activitats centrades en l’acompanyament i suport afectiu als pacients que ho necessiten durant la seva estada hospitalària.

L’acompanyament es fa de forma coordinada amb el personal sanitari i va adreçat especialment als malalts que es troben en situació de falta de suport familiar o social, tant si estan ingressats com si són atesos en règim ambulatori.

L’Associació Amics de l’Hospital de Reus disposa d’un punt d’atenció al públic a la planta baixa de l’Hospital (color blau) i l’horari és:
Dimarts i dijous de 10 a 11 h
També disposa del telèfon: 662910082
I del c/e amicshospital@salutsantjoan.cat

El 17 de desembre de 1985, l'Assemblea General de Nacions Unides va instaurar cada 5 de desembre com el Dia Internacional del Voluntariat per a reconèixer el compromís de les persones que, de forma desinteressada, decideixen dedicar una part del seu temps a ajudar a altres persones que ho necessiten.