Quaranta investigadors de centres catalans, a la llista dels més citats del món

Hi predominen els representants de les ciències biomèdiques Font: www.ccma.cat/324

Quaranta investigadors de centres de recerca catalans i deu investigadors catalans que treballen fora han estat inclosos a la llista dels científics més citats del món. La llista, elaborada per Clarivate Analytics, conté els autors que es troben en l'1% més citat de la seva especialitat.

Entre ells hi figura el Dr. Jordi Salas-Salvadó, cap clínic de la Unitat de Nutrició Clínica i Dietètica de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la URV, membre de la Xarxa d'Experts de l'Agència de Salut Pública de Catalunya i Director del Centre Català de la Nutrició de l'Institut d'Estudis Catalans (CCNIEC).

[…] En total, la llista inclou 4.058 científics. Per països, el primer lloc l'ocupa, molt destacat, els Estats Units, amb 2.639 autors, és a dir, més de la meitat. El segueixen a forta distància el Regne Unit, amb 546, i la Xina, amb 482.

 

El contingut complet d’aquesta informació es pot consultar a l’enllaç següent: https://www.ccma.cat/324/quaranta-investigadors-de-centres-catalans-a-la-llista-dels-mes-citats-del-mon/noticia/2889369/