Acord per millorar l’aparcament a l’entorn de l’Hospital

L’Ajuntament de Reus ha arribat a un acord amb l’empresa concessionària dels pàrquings de l’Hospital Sant Joan i de l’Edifici Tecnoparc (Iridium) que resoldrà els problemes d’aparcament a l’entorn del centre sanitari. L’acord deixa les mans lliures a la societat municipal Reus Mobilitat i Serveis per construir l’aparcament en superfície projectat a l’exterior de l’Hospital (amb una tarifa màxima de 2 euros al dia); i integra els aparcaments subterranis del Tecnoparc i de l’Hospital a la xarxa i el sistema de preus públics de l’empresa municipal (amb un màxim d’1 i 4 euros al dia, respectivament). En total, 1.527 places amb preus públics a l’entorn de l’hospital. Font: reus.cat

L’acord ha estat aprovat aquest dilluns, 19 de novembre pels consells d’administració de Reus Mobilitat i Serveis i de Redessa.

El consell de Reus Mobilitat i Serveis ha acordat la construcció de l’aparcament en superfície projectat a l’exterior de l’Hospital. Tindrà 297 places de zona blava i una tarifa de 50 cèntims l’hora, amb un màxim de 2 euros al dia. La construcció del nou aparcament de zona blava té un pressupost de licitació de 449.197,54 euros.

Fruit de l’acord entre Reus Mobilitat i Serveis i Iridium, l’aparcament de l’Hospital s’integrarà al sistema d’abonaments multipàrquing de la xarxa municipal. Tindrà 650 places a un preu màxim de 4 euros al dia. La tarifa màxima diària actual és de 8 euros.

El contingut complet d’aquesta informació es pot consultar a l’enllaç següent: http://www.reus.cat/noticia/acord-millorar-laparcament-lentorn-de-lhospital