La Unitat de Medicina de l’Esport del Sant Joan, premi d’Honor als Premis Esport i Ciutat

La Unitat de Medicina de l’Esport de l’Hospital Sant Joan de Reus va ser distingida, divendres passat, amb el premi d’honor dels premis Esport i Ciutat 2018 de Reus.

Concretament la Unitat de Medicina de l’Esport va rebre aquesta distinció perquè “el naixement d’aquesta unitat i la seva integració com a unitat hospitalària a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha merescut el reconeixement de tots els estaments esportius i mèdics fins a disposar del màxim nivell d’homologació. La unitat és un centre de referència, no sols per l’esport d’elit o de competició, sinó també per l’esport base i l’esport per a la salut. Les recerques, comunicacions i estudis desenvolupats situen aquesta unitat de medicina com una de les de més prestigi a nivell estatal i un referent com a model hospitalari”.

Els premis Esport i Ciutat els convoca anualment l’Ajuntament de Reus i enguany l’acte de lliurament de les distincions va tenir lloc divendres al pavelló olímpic de Reus. En aquest enllaç es pot consultar la relació de tots els esportistes i entitats que han estat guardonats.