Vols treballar amb nosaltres?

Metge/essa Especialista en Ginecologia i Obstetrícia per al Servei d'Urgències de l’Hospital Universitari Sant Joan Reus

Es requereix:

  • Llicenciatura o grau en Medicina i Cirurgia i titulació d'especialista en Ginecologia i Obstetrícia. Ambdós títols expedits per una Universitat/Ministeri espanyols; o en el seu defecte, degudament homologats pel Ministeri competent.
  • Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM (*)

Es valorarà:

  • Experiència laboral com a metge/essa adjunt/a especialista en ginecologia i obstetrícia en l'àmbit hospitalari.
  • Formació addicional específica per al lloc de treball. (Indicant hores)
  • Experiència docent i investigadora.
  • Coneixements del català parlat i escrit.

Es busca professional amb iniciativa, dinamisme, bon/a comunicador/a, orientat/ada a la millora contínua i amb capacitat de treball en equips multidisciplinaris.

S'ofereix:

  • Contracte laboral per cobertura d'un lloc de treball estructural de naturalesa permanent a jornada completa, amb integració progressiva a l'equip, amb activitats d'atenció mèdica, diagnòstic i tractament en l'àrea d'urgències de ginecologia i obstetrícia.

Les persones interessades hauran de:

  1. Registrar-se a https://appborsadetreball.hospitalsantjoan.cat/login i introduir totes les dades personals i curriculars
  2. Obligatori completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, titulacions i carta de presentació)
  3. Inscriure's a la convocatòria oberta següent, amb el codi:

MA GINE URG 09 22

(*) Es pot sol·licitar Certificat a: www.mjusticia.gob.es

Els candidats que compleixin els requisits mínims exigits seran incorporats a la borsa de treball del personal eventual de Salut Sant Joan de Reus - Baix Camp. La inclusió en aquesta borsa no suposa cap compromís de contractació per part de l'entitat.

Termini de presentació de sol·licituds: 31 de desembre de 2022