La targeta sanitària

La targeta sanitària és necessària per validar l'arribada al centre i confirmar la visita que teniu concertada. Per fer-ho, heu d’introduir la targeta sanitària a un dels aparells de gestió de cues que hi ha a la rambla.

Aquests aparells són un sistema intel·ligent de direccionament i gestió de pacients automàtic. L'usuari que arriba al centre amb cita prèvia només ha d'introduir la targeta sanitària a l'aparell o passar-la pel lector, i el sistema informàtic accedeix a la base de dades. Seguidament, dispensa un tiquet on s'indica el punt de l'Hospital on us heu de dirigir, així com el número de consulta on sereu atesos.

D'aquesta manera, els usuaris saben a on han d'anar sense haver d'esperar torn per ser atesos als taulells d'informació.

D'altra banda, quan l'aparell llegeix la targeta sanitària, el sistema informa els professionals de la consulta en qüestió que el pacient acaba d'arribar a les instal·lacions i, per tant, confirma la seva assistència amb antelació.

Cal afegir que, si un usuari té més d'una cita concertada per un mateix dia, el gestor de cues també ho reconeix i dispensa tants tiquets com siguin necessaris.

Si teniu qualsevol problema amb els aparells de gestió de cues podeu dirigir-vos a algun dels taulells d'informació per confirmar la visita de la forma convencional.

Si porteu la vostra targeta sanitària per a una consulta prèviament concertada, no cal fer cua als taulells d'informació.