Recerca i innovació

Per impulsar la docència i la investigació en l'àmbit territorial, l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils col·labora amb l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili.

L'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) va ser creat en el marc d'un conveni de col·laboració científica intersinstitucional entre l'Institut Català de la Salut, els centres que actualment integra Salut Sant Joan de Reus – Baix Camp, el Grup Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili.

Aquests centres disposen de personal investigador, grups i infraestructura de recerca i han encarregat a l'IISPV la potenciació i la gestió de l'activitat investigadora en l'àmbit sanitari i biomèdic amb els objectius de buscar sinèrgies, promoure la col·laboració i dur a terme una activitat de recerca de qualitat.

Premis i reconeixements obtinguts per l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat:

La Fundació Avedis Donabedian premia el model innovador de l'Hospital Lleuger
La Fundació Avedis Donabedian (FAD) va concedir a l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat el Premi a l'Excel·lència en Qualitat: Atenció Primària. Aquesta distinció, que reconeix el paper innovador del centre es va entregar en el marc del lliurament dels Premis 2011 a la Qualitat en Sanitat, que va tenir lloc al Palau de la Música Catalana.

L'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat, una de les 'millors idees de la sanitat 2010', segons Diario Médico
L'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils va ser guardonat amb un dels premis a "Las mejores ideas de la sanidad 2010", que anualment concedeix Diario Médico per reconèixer les propostes més destacades de l'any en el context científic i sanitari d'àmbit estatal.